13 Mayıs 2014 Salı

Dikilenler

Merhaba,
Aslında elbise dikelim etkinliği için diktiğim elbiseyi paylaşacaktım bugün ama fotoğrafları düzenlerken etek ve tunik fotoğrafı gözüme çarptı ve bunları da paylaşayım dedim :)
Daire etek


ilki bu kloş etek, kloş etek hem dikmesi çok pratik hem görünüşü çok hoş hemde bir okadar rahat bir etek olduğundan favorim, ne kadar diksemde bıkmam heralde :) yaz da gelince insanın renk renk desen desen dikesi geliyor, yani en azından benim öyle :) kloş etek dikim aşamalarına buradan bakabilirsiniz.


Ve ikincisi de bu tunik, ana beden kalıbını kullanarak diktiğim yine kolay bir dikiş. pratik işleri seviyorum ve modelden çok kumaş öne çıkıyor çoğu zaman benim için.Kolları ve etek ucunu biyeyle çevirdim sonucu ben sevdim umarım siz de beğenirsiniz.Fotoğrafları blog için çekmemiştim ama paylaşmak istedim o yüzden elimdekilerin ve fotoğraf kalitesizliğinin kusuruna bakmayın. Düşüncelerinizi benimle paylaşmayı unutmayın, sevgiler!:)





7 yorum:

  1. eteğe de tuniğe de bayıldım.. çok güzel olmuş ikisi de, ellerine emeğine sağlık çok yakışmış maşaAllah! hayırlı günlerde giy canım, selamlar! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize çook sevindim:)

      Sil
  2. çok yakışmış canım.eline sağlık.güzel günler de giy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fatmacığım elbiseyi de beğenirsin umarım ilk etkinliğim olunca mı ne heyecan yaptım:) Sevgiler:)

      Sil
  3. Çok güzel :) kombinde harika güle güle giyinn :)
    bende bloguma beklermm inşaALLAH :
    symcouture.blogspot.ro

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) hemen geliyoruum

      Sil